Merken

Bij EEMS Beauty 1 Roof streven we naar niets minder dan de beste zorg voor uw huid en nagels. Daarom selecteren we zorgvuldig merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en effectiviteit. Deze merken hebben een lange geschiedenis van ervaring op het gebied van schoonheid en verzorging en hebben hun reputatie inmiddels ruimschoots bewezen.

Refectocil

Bij Refectocil snappen ze dat uw wimpers en wenkbrauwen een belangrijk middelpunt van uw gezicht zijn. Daarom biedt het merk producten aan die deze een mooie vorm en kleur geven, die goed past bij uw gezicht. Onze beauty experts adviseren u graag over de producten van Refectocil, zodat u zich bewust wordt van welke styling en verzorging geschikt is voor uw gezicht.

The Insiders

The Insiders is een professioneel kappersmerk dat is geboren uit een unieke samenwerking tussen haarprofessionals, salontalenten, catwalkstylisten, kleurspecialisten en healthy hair experts. Ieder afzonderlijk product is een combinatie van onze gezamenlijke expertise, kennis, ervaringen en liefde voor haar.

Onze productformules zijn van superieure kwaliteit en bevatten de beste natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder essentiële oliën, proteïnen, vitaminen en mineralen en voegen wij waar mogelijk uv-filters en hittebescherming toe.

Al onze producten zijn bovendien parabeenvrij en niet getest op dieren.