Nailcare

Het beste voor je nagels

Nagels zijn de eyecatchers van je handen en vormen de finishing touch van je outfit. Hoe gezonder je nagels zijn, hoe langer je favoriete lak blijft zitten. Daarom hechten wij veel waarde aan verzorgde handen en nagels. Of het nu gaat om een feestje, bruiloft, of gewoon om goede verzorging – bij ons ben je aan het juiste adres. Laat onze nagelstyliste je verwennen met de mooiste kleuren nail art, glitters en stempels. Liever een alledaagse look? Kies dan voor een stijlvolle manicure. Jouw persoonlijke voorkeur staat voorop, maar we adviseren je natuurlijk graag als je er niet uitkomt.

Wij werken uitsluitend met originele merken en producten die gemakkelijk af te weken zijn, zodat je nagels altijd gezond en sterk blijven.

Denk bijvoorbeeld aan onze BIAB, de originele ‘Builder in a Bottle’ van The Gelbottle. BIAB is een nieuwe generatie flexibele gel die de natuurlijke nagel verstevigt en probleemloos meebuigt. Hierdoor krijg je sterkere en smallere nagels die niet afbreken en onder alle omstandigheden goed blijven hechten, zodat je extra lang van het mooie resultaat kunt genieten!

Ook werken wij met Slick Pour, een natuurlijke versteviging van Young Nails. Slick Pour & Conversion Gel is een hoogwaardig poedercoating-systeem met de look en eigenschappen van acryl. Combineer Slick Pour & Conversion Gel voor een ijzersterke applicatie!

Onze gellak is van het merk Kinetics. Dit merk, dat pas 18 jaar op de markt is, staat bekend om zijn trendy kleuren met een hoge pigmentconcentratie voor tot 100% dekking in 2/3 lagen. De gellak geeft een natuurlijke look en is snel af te weken. Wij zijn erg fan van dit merk vanwege de hoge kwaliteit en bijzondere samenstelling van de producten.

Maak eenvoudig online een afspraak