Skincare

De beste huidverzorging

Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse routine die we thuis doen is niet altijd genoeg om je huid de verzorging te geven die het nodig heeft. Met een professionele gezichtsbehandeling geven onze schoonheidsspecialisten u graag advies. Hiervoor gebruiken we producten van de beste kwaliteit, die passen bij uw type huid.

SKINCARE | behandelingen

GEZICHT
10 min Facemapping | Gratis

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse door één van onze Huidexperts van team EEMS wij brengen de huidconditie in kaart door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. u ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

EEMS Huidexperts en Dermalogica geloven dat het kennen van je huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van ons unieke concept Face Mapping®.

Wat is Face Mapping®?
Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. U ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Hoe vaak zou je een Face Mapping® moeten ondergaan?
Wij raden aan om uw gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen, en daarmee ook jouw huidconditie- en behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar bijvoorbeeld nodig zijn om met grotere regelmaat een booster en/of masker te gebruiken om de huid voldoende hydratatie te bieden.

FACEFIT
10 min FaceFit

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). EEMS-huidexperts maakt dan bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook kan er apparatuur worden ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

PROSKIN 30
30 min – ProSkin 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

PROSKIN
60 min – ProSkin 45 Clear Start
12 t/m 21 jaar

Deze gezichtsbehandeling is speciaal ontwikkeld voor het behandelen en voorkomen van acne, pukkels en mee-eters bij de jonge, onzuivere en onrustige tienerhuid. Of je nu een meisje of een jongen bent, de Clear Start lijn is ook voor jou! Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van huidproblemen voor jouw jonge huid. De jonge huid is uit balans en moet beschermt worden om de schade die veroorzaakt wordt, door acne, hormonale veranderingen, stress, peuteren en verstikkende make-up, te herstellen.

PROSKIN
90 min – ProSkin 90

De ProSkin 90 is de meest uitgebreide gezichtsbehandeling van EEMS Beauty 1 Roof. Voor het optimale resultaat is dit heerlijke behandeling. Door de meerder reinigen en exfoliatie word er gebruikt gemaakt van meerder serums om de gericht op de beste resultaat, huidbehoefte en wensen te werken. Ook zit er een extra lange massage naar keus bij.  Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

De beschikbare modules van de ProSkin behandelingen

1. Dubbele Reniging
10 minuten (begin)

Huidanalyse
PreCleanse
Tweede reiniging

2. Exfoliatie
10 minuten (variabel)

Scrubben
Peeling level 1, 2, of 3
Upgrade Microdermabrasie

3. Extracties
10 minuten (variabel)

Verwijderen van comedonen
en andere onzuiverheden

4. Touch therapie
10 minuten (variabel)

Diverse massage technieken

5. Deep treatment
10 minuten (variabel)

Masker
IonActive serum
Upgrade Collageen licht

6. Dagverzorging
10 minuten (eind)

Toner
Moisturizer/SPF
Primer/Tint

KRACHTIGE EN SNELLE PEELING VAN DERMALOGICA
Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering, pigmentschade, dehydratatie en acné.

Je ervaart direct resultaat!

WAT HOUDT EEN PRO POWER PEEL IN?
In de Pro Power Peel wordt gewerkt met natuurlijke zuren (3 verschillende soorten) die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren en de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren. Deze verschillende natuurlijke zuren kunnen binnen één behandeling worden toegepast door laag op laag te werken. Hierdoor kan er in één keer meerdere huidzorgen worden aangepakt. Het beste resultaat wordt in kuurvorm verkregen.

WAT IS HET RESULTAAT?
De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals verzachting rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere, fijnere, egalere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peeling ondergaat. In deze behandeling worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor een optimaal resultaat is het goed om een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen en voor te bereiden op Powerpeel.

MAG IK DE PRO POWER PEEL ONDERGAAN?
Aan de hand van een gratis facemapping / huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met Dermalogica’s exfoliatie abehandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen.

PRO POWER PEEL VOORZORGRICHTLIJNEN:

  • Geen exfoliatie of gebruik  van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling t/m 3 dagen erna.
  • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de behandeling.
  • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
  • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
  • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
  • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende 4 weken voorafgaand aan de peeling.
  • Geen gebruik van Roaccutane gedurende 6 maanden voorafgaand aan de peeling.

PRO POWER PEEL NAZORG INSTRUCTIES:
Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd.

Ter bevordering van de resultaten is er een nazorg kit beschikbaar voor €29,95 die je de eerste dagen na de behandeling kunt gebruiken. Daarna kun je weer overstappen op jouw normale huidverzorgingsroutine.

Voor het beste resultaat kun je onderstaande behandelingen tweemaal per jaar in kuurvorm doen:

 

PROSKIN
30 min – ProSkin 30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSureface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en verminderd huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

* Deze behandeling is zonder een relax/cupping massage. Deze is bij te boeken (de massage wordt alleen uitgevoerd als de huid dat toelaat na Dermalogica’s BioSurFace Peel). Deze behandeling is zonder wenkbrauw styling, waxen van het gezicht en extractues, dit verhoogt de kans op irritatie.

GEPERSONALISEERD TREATMENT
60 min – ProSkin Expert Active 60 

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huid, behoeften en wensen die naar voren komen bij de consultatie en FaceMapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Keuze massages: Drukpunt, relax of cupping massage (meerder massages of langer zijn bij te boeken)

* Deze behandleing is zonder wenkbrauw styling. Deze is los bij te boeken.

Maak eenvoudig online een afspraak